Főoldal

Bemutatkozás Elérhetőségek Szálláshelyek Fogászatok Programok, Látnivalók Bérautó - Budget Reptéri Transzfer
Kiemelt szálláshelyek GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR Hotel Famulus**** Győr Szállás Hotel Garzon Plaza**** Győr Lídia Hotel***Wellness és Étterem Harkány Szent Kristóf Panzió Győr Tornácos Hegykő További szálláshelyek »
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Így mindig értesülhet a legújabb ajánlatainkról.

Bemutatkozás

Mosolyogjon velünk - a szép mosoly nem csupán esztétikai kérdés!

Egy mosolygós arc mindenkiben bizalmat ébreszt, ugyanakkor lelki kiegyensúlyozottságra, fogazatunk egészségének tudatos ápolására is utal. Fogászati rendelőket bemutató honlapunkat azzal a céllal indítottuk el, hogy elkalauzolhassuk Önt, kedves látogató, az országunkban működő, kiváló ellátást biztosító fogorvosi rendelőkbe. Szem előtt tartva a különböző igényeket, valamint anyagi lehetőségeket, részletes keresővel ellátott oldalunkon lehetőséget biztosítunk a különböző szempontok szerinti - fogorvosi rendelők, szállások és programok - kiválasztásra.

A választott fogászati rendelő bemutatkozásában képet kaphat az elérhető szolgáltatásokról, valamint kényelmi szempontból sem elhanyagolható lehetőségekről.

Célunk az, hogy közvetítő és mindennemű közvetítői jutalék megfizetése nélkül megtalálhassa az Ön számára minden szempontból legelőnyösebb fogászati rendelést. Ennek érdekében oldalunkon megtalálja a rendelők teljes körű elérhetőségét és így akár e-mailen, akár telefonon keresztül, vagy személyesen is felveheti a kapcsolatot az oldalunkon megtalálható fogászati rendelők szakembereivel, fogszakorvosaival.

Külföldi látogatóinknak:

A magyar fogorvoslás méltán elismert már évtizedek óta. Az árak kedvezőek, a színvonal magas. Magyarországon akár 75%-al olcsóbban részesülhetnek fogászati ellátásban, mint saját országukban.

Mivel a fogászati kezelések időigényesek, a hazánkban töltött néhány hét alatt a páciensek szabadidős és turisztikai lehetőségeket is igénybe vesznek. A szükséges kezelések mellett élvezhetik országunk gyönyörű tájainak és az ott élő embereknek vendégszeretetét.

Magyarországi tartózkodásuk idején, a páciensek többsége igényt tart teljes körű ellátásra, ezért oldalunkon, a fogászati rendelők mellett, különböző szálláslehetőségeket is megjelenítünk. Természetesen sok fogászati szakrendelő működik egészségházzal, panzióval karöltve.

Bízunk benne, hogy oldalunk segít Önnek abban, hogy minél hamarabb mosolyogva gondoljon vissza az itt eltöltött kellemes és élményekben gazdag tartózkodásra, melynek ideje alatt igénybe vette a magyarországi fogászati szakrendelők valamelyikének szolgáltatásait és szép emlékekkel tér majd haza.

Amennyiben elégedett az oldalunkon keresztül választott fogászati szakrendelés munkájával, kérjük, ajánlja azt és minket ismerőseinek, barátainak!