Főoldal

Bemutatkozás Elérhetőségek Szálláshelyek Fogászatok Programok, Látnivalók Bérautó - Budget Reptéri Transzfer
Kiemelt szálláshelyek GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR Hotel Famulus**** Győr Szállás Hotel Garzon Plaza**** Győr Lídia Hotel***Wellness és Étterem Harkány Szent Kristóf Panzió Győr Tornácos Hegykő További szálláshelyek »
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Így mindig értesülhet a legújabb ajánlatainkról.

Médiaajánlat

A FOGÁSZATI TURIZMUS ÉVI HAT MILLIÁRDOS ÜZLET!

Évente több tízezer külföldi keresi fel a magyar fogorvosi rendelőket. Mint ahogy azt a különböző szakmai kimutatásokból tudjuk a FOGÁSZATI TURIZMUS évi Hatmilliárdos üzletté nőtte ki magát, és folyamatosan növekszik.

VÁLLALKOZÁSA MEKKORA RÉSZESEDÉSSEL BÍR EBBŐL A BEVÉTELBŐL?

Mind a magyarországi, mind a külföldi tendenciákat figyelemmel kísérve azt is bizton állíthatjuk, hogy a vendégek, páciensek túlnyomó többsége már személyesen intézi ügyeit, foglalja le szállását, keresi meg leendő orvosát.

 A legkorszerűbb eszköz segítségével, a leghatékonyabb megoldást biztosítjuk a rendszerünkben résztvevőknek, hogy minél közelebb juttassuk őket az országunkban pénzüket fogorvosi ellátásra elkölteni szándékozó emberekhez.

Mit kell tennie ahhoz, hogy részesüljön az egyre növekvő bevételt produkáló FOGÁSZATI TURIZMUS üzletág bevételeiből?

A válasz egyszerű: Mutassa be vállalkozását a DENTAL HOTELS oldalán.

Teljes körű bemutatkozási lehetőséget biztosítunk Önnek (név, cím, elérhetőségek, webcím, fotó, bemutatkozó szöveg 3 nyelven (magyar, angol, német). A leendő páciensek közvetlenül vehetik fel a kapcsolatot Önnel, közvetítő beiktatása nélkül, így a kezelések ára teljes egészében vállalkozásában marad - nincs ügynöki jutalék.

Pácienseik teljes körű kiszolgálása érdekében Rendszerünk egyediségét ezen felül a következők biztosítják:

•1.      Szálláshelyeket is megjelenítünk oldalunkon (település és különböző más kritériumok alapján kereshetővé téve őket.

•2.      Utazásukat megkönnyítendő különböző információkkal lehetőségekkel látjuk el őket

•-          Repülőjegy foglalás

•-          Bérautó foglalás

•-          Reptéri transzfer

•-          Programok

Célunk tehát a közvetlen kapcsolatfelvétel megteremtése páciens és- orvosa, és/vagy- szállása, valamint az idegenforgalom további szereplői között. Ugyanakkor, az arra igényt tartók részére ajánlatot is készítünk a velünk szerződött fogászatok, szállások segítségével.

  

MI BIZTOSÍTJA OLDALUNK NÉZETTSÉGÉT ÉS ELÉRHETŐSÉGÉT?

  

•-          15 éve Magyarország első, piacvezető internetes idegenforgalmi rendszerénél tevékenykedünk.

•-          Kapcsolataink révén különböző, az idegenforgalomban résztvevő rendszerekkel (pl. TravelportHotels.hu, www.mobilapplikaciok.com, BookingHotels.hu.... stb.) alakítunk ki kölcsönös együttműködést, stratégiai   partnerséget, ezzel is biztosítva az Önök nézettségét, elérhetőségét.

•-          Különböző tematikus oldalakon (külföldi és belföldi egyaránt, a megfelelő nyelven) szerepeltetjük rendszerünket.

 - VELÜNK TART?

Legyen Ön is részese a FOGÁSZATI TURIZMUS 6 milliárdos bevételének

  

Amennyiben most csatlakozik rendszerünkhöz, különleges kedvezményt biztosítunk az Ön számára.

Amennyiben kérdése lenne, bátran írjon nekünk, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a 20/9328-023-as telefonszámon!

Dental Hotels Kedvezményes Éves Megjelenési Ajánlat

Árak

Megjelenés időtartama

Áraink tartalmazzák a névvel, címmel, weboldal linkkel, 1 db fotóval, korlátlan szöveges információval, magyar, angol és német nyelven való megjelenés lehetőségét. Szálláshelyek esetében a férőhelyek, illetve a szobák száma, valamint az ár is feltüntethető. Az árak 1 éves megjelenést biztosítanak. rendszerünkben.

Fogászatok

65.000 Ft

helyett

60.000 Ft

/év

Szépségközpontok

65.000 Ft

helyett

50.000 Ft

/év

Árak idegenforgalmi objektumok részére

Szállodák / Panziók

50.000 Ft

helyett

40.000 Ft

/év

Apartmanok

30.000 Ft

helyett

25.000 Ft

/év

Rendezvényhelyszínek

40.000 Ft

helyett

35.000 Ft

/év

  

                                                                                                               (Ajánlatunk 2016. Szeptember  30.-tól érvényes visszavonásig)

Dental Hotels Kedvezményes Főoldali Megjelenési Ajánlat

Árak

Megjelenés időtartartama

Áraink tartalmazzák a  főoldalon való bemutatkozás lehetőségét, névvel, 1 db fotóval,  szöveges információval, magyar, angol és német nyelven. Az árak 1 havi megjelenést biztosítanak.

Szálláshelyek

25.000 Ft

helyett

15.000 Ft

/hónap

Fogászatok

30.000 Ft

helyett

20.000 Ft

/hónap

(Ajánlatunk 2016. Szeptember 30.-tól visszavonásig érvényes)


Kiemelt szálláshelyek

GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR Hogyan is lehetne szavakkal leírni azt, amit látni kell ahhoz, hogy igazán átérezhessük?
Hotel Famulus**** Győr Szállás Hotel Famulus**** Győr Szállás Köszöntjük Önt a Hotel Famulus**** business és konferencia szállodában Győrben
Hotel Garzon Plaza**** Győr Hotel Garzon Plaza**** Győr A Hotel Garzonpláza főként az üzleti utazókra szakosodott 4 csillagos szálloda, mely rendelkezik mindazon kényelemmel és luxussal amit...
Lídia Hotel***Wellness és Étterem Harkány Lídia Hotel***Wellness és Étterem Harkány A Lídia Hotel***Wellness és Étterem Harkány központjában, a Gyógy - és Strandfürdő bejáratától 200 méterre helyezkedik el. Az 1997-ben...
Szent Kristóf Panzió Győr Szent Kristóf Panzió Győr Győr-Szigetben, csendes, nyugodt környezetben családias hangulatú 6 szobás (2 illetve 3 fős)klimatizált panzió várja a pihenni vágyókat.
Tornácos Hegykő Tornácos Hegykő .A Fertőpart jellegzetes népi építészeti stílusjegyeit magán viselő TORNÁCOS FOGADÓ HEGYKŐ Nyugat-magyarország szívében, Hegykőn, félúton...